Про наш проект

Проект створено українськими журналістами, які живуть в Ірландії. Ми працюємо над тим, щоб надавати доступ до якісного україномовного інформаційного контенту. Наш фокус – журналістика рішень та пояснювальна журналістика. Ми вважаємо, що саме цей формат подачі інформації є найкориснішим для українців, які вчаться жити заново, поза рідним домом, через війну.

Ми розуміємо, як важко зорієнтуватися в чужій країні, не знаючи місцевих законів, культурних особливостей, правил, мови. Тому ми готуємо матеріали, розкриваючи саме ці деталі, пояснюючи, як відкрити власний бізнес, як знайти дім, що треба знати про медичні послуги і так далі. Крім цього, ви зможете читати історії українців, які живуть в Ірландії та й по всьому світу. Це дає змогу шерити ваш досвід і навчатися у інших.

Також ми дбаємо, аби ви мали доступ до термінових новин, які можуть вплинути на ваше життя тут. Але ми подаємо новини стисло, лише про головне і уникаємо контенту, який не є актуальним і відволікає вас від сьогоденних справ.

Підтримайте проект вашими реакціями та коментарями під нашими публікаціями. А також долученням до наших соціальних мереж за посиланням на головній сторінці.

Знаєте про що нам варто написати наступний матеріал? Розкажіть про це у листі на [email protected]